Nasze Projekty

Portal Stacja7.pl

Nasze najważniejsze narzędzie ewangelizacji. To pierwszy w Polsce multimedialny portal skupiający autorów książek religijnych, publicystów, dziennikarzy, a także wszystkich tych, którzy chcą rozmawiać o religii i wierze. To tam skupiamy naszą społeczność. Stację 7 miesięcznie odwiedza 200 – 300 tysięcy odbiorców.

FANPAGE
Spotify

Ewangelizacja w mediach społecznościowych

Tam, każdego dnia, dzielimy się Słowem Bożym. Polecamy wartościowe artykuły, przygotowujemy piękne grafiki z myślami świętych Kościoła oraz cytatami z Pisma Świętego. Tworzymy wspólnoty modlitewne dla kobiet i mężczyzn.

Nasze profile na Facebooku i Instagramie obserwuje łącznie ponad 220 tysięcy osób.

Social

Rekolekcje na YouTube

Chcemy wychodzić tam, gdzie młodzi szukają autorytetów i wskazówek na życie. Regularnie publikujemy internetowe rekolekcje wspólnie z ojcem Adamem Szustakiem OP, siostrą Anną Marią Pudełko, o. Adamem Czuszelem OSPPE, księdzem Jakubem Bartczakiem i innymi głosicielami Dobrej Nowiny.

Wydawnictwo Stacji 7

Wśród naszych autorów mamy najpopularniejszych głosicieli Dobrej Nowiny w Polsce. Współpracujemy z żywymi świadkami Jezusa, którzy słowem pisanym trafiają wprost do serc młodych ludzi. Dbamy o to, aby nasze wydawnictwa były pięknie wydane, atrakcyjnie oprawione i, co najistotniejsze, wypełnione po brzegi wartościami.

wydawnictwo

Akademia Dziennikarstwa

Wraz z Papieskim Wydziałem Teologicznym w Warszawie zorganizowaliśmy Akademię Dziennikarstwa – jedyny taką akademię, dzięki której uczestnicy uzyskają wiedzę praktyczną, poznają kulisy dziennikarstwa, zdobędą serca internautów dzięki dobrej znajomości mechanizmów social media. Staną za kamerą i aparatem fotograficznym jak profesjonalista. Dbamy o to, by podczas zajęć przeważała forma warsztatowa, oparta na ćwiczeniach.

Sklep Dobroci.pl

Polecamy w nim rzeczy wartościowe, czyli takie, które ubogacają duchowo i pomagają w odnalezieniu właściwej drogi w życiu. To także przedmioty, które niosą ze sobą zmianę, nadzieję na lepsze, piękniejsze życie, przesycone tym pięknem, które płynie z Ewangelii.

dobroci